k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Follow us

Search

Apie

Amandus desertinė – tai restorano Amandus, kurio siela yra Deivydas Praspaliauskas, konditerių kūrybinės dirbtuvės.
Restorane visuomet sklandė žinutė, kad dalelę to, ką patyrė degustacinės vakarienės metu, svečias norėtų parsinešti namo. Saldžioji vakarienės dalis nepalikdavo abejingų svečių - dažnai jie grįždavo į dienos restoranėlį užsisakyti deserto, negalėjome atsisakyti iškepti specialų tortą ir mūsų lojaliesiems svečiams. Supratome, kad desertų gaminimui prireikė daugiau erdvės - tiek restorano virtuvėje, tiek komandoje. Todėl susiklosčius palankioms aplinkybėms, ilgai nedvejodami, paspaudėme mygtuką STARTAS ir nuo šiol esame pasiruošę priimti individualius užsakymus savo dirbtuvėse “Amandus desertinėje”!
Mes dieviname tai, ką galima sukurti virtuvėje iš kokybiškų ir natūralių ingredientų. O nuolat vykstantys eksperimentai ir kūryba visa tai paverčia nepamirštamo skonio ir estetiško vaizdo sinteze.
Mūsų desertai - restorano Amandus lankytojų pamėgti, patikrinti ir klasika tapę kūriniai. Nors ir toliau eksperimentuojame atrasdami ir išrasdami įvairiausias deserto formas, liekame ištikimi laikui nepavaldiems tortams ir pyragaičiams, kaip Marselis, kanelės, macaroons’ai.
Šioje virtuvėje vietos yra ne tik saldiesiems patiekalams, bet ir Amandus “legenda” tapusiai duonai, užkandžiams, sumuštiniams. Visa tai ir dar daugiau gaminsime būtent čia. Tad prieš rengdami privatų vakarėlį, šeimos šventę, seminarą, konferenciją ar įmonės renginį - kreipkitės į mus - mielai pagelbėsime ir padėsime nustebinti!

Komanda

Deivydas Praspaliauskas – įkvepėjas, receptų kūrėjas
Irena Petrik – kulinarė, desertinės vadovė
Toma Piskarskaitė – profesionali konditerė, receptų kūrėja
Rugilė Matulevičiūtė - konditerė

apie